Tapahtuman oletuskuva

Elintarvikealan vientivalmennus

22.5.2025 15:00

Kohoa Synergiakeskus ja Teams

Vientivalmennus kansainvälistymisestä kiinnostuneille elintarvikealan yrityksille. Valmennuksen tavoitteena on parantaa yritysten valmiuksia toimia kansainvälisillä markkinoilla.

Valmennus on yrityksille maksuton. Osallistua voi myös etänä.

 

Aika: 22.5.2025 klo 15-17.30
Paikka: Kohoa Synergiakeskus / Teams

 

Valmennuksessa kirkastetaan oman tuotteen ja sen mahdollisuuksien paremmuutta ja mahdollisuuksia. Samalla tunnustellaan omaa tahtotilaa, innostutaan ja selkeytetään toimintaideaa.

 

Käsiteltäviä teemoja:

  1. Kuinka valmistaudun uuteen markkinaan?
  2. Yritykseni, tuotteeni ja omat vahvuuteni sekä niiden kirkastaminen. Miksi minun tuotteeni on vientituote?
  3. Strategiani uudelle markkinalle menoon ja viennin kasvattaminen.
  4. Kuinka menestyn messuilla ja saan parhaan annin yritykselleni?
  5. To do ja vinkit messujen jälkeen.

 

"Toivomme mukaan erityisesti sellaisia elintarvikealan yrityksiä, jotka haluavat ymmärtää alan muutoksia ja oppia toimimaan uusilla markkinoilla. Valmennuksen aikana yritys saa konkreettisia työkaluja ja tietoa, joiden avulla voi suunnitella ja toteuttaa kansainvälisen markkinan haltuunoton aina ensikontaktien etsimisestä koemarkkinointiin, lanseerauksiin ja kauppojen syntymiseen", lupaa Kouvola Innovationin KELKKA-hankkeen projektipäällikkö Tiina Luoma

"Vientivalmennuksen toteuttaa Johanna Pfeiffer FinDe Business Consulting Oy:stä. Johanna on asunut yli 20 vuotta Saksassa ja omaa vankan kokemuksen Saksan ja Keski-Euroopan markkinoista, kielestä ja kulttuurista. Hän on tukenut vuosien mittaan monia suomalaisia yrityksiä mm. Saksan markkinoiden suhteen, ja avannut ovet vientimarkkinaan", kertoo Luoma.

 

Tutustumismatka Wieniin

Kesäkuussa kansainvälistymistä suunnitteleville elintarvikealan yrityksille järjestetään tutustumismatka Wieniin, Itävaltaan. Itävallassa ohjelmaan kuuluu muun muassa Business Finlandin järjestämää business-etikettikoulutusta ja vierailu Free from & Specialty Food + Wine -messuille. 

Lue lisää täältä.

 

Lisätietoja:

Tiina Luoma, asiantuntija
Kouvola Innovation

+358 40 757 0971
tiina.luoma@kinno.fi

 

Toteutetaan osana KELKKA - Kymenlaakson elintarvikesektori kansainvälisille areenoille -hankkeen toimenpiteitä. Hankkeen rahoitus: Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman tukeminen -määräraha (AKKE), äkilliseen rakennemuutostilanteeseen vastaaminen (ÄRM).  Hankesivuille tästä.

kelkkalogo.jpg

Ajankohta

Alkaa:   22.5.2025 15:00
Päättyy:   22.5.2025 17:30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Kohoa Synergiakeskus ja Teams

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Lisätiedot

Tiina Luoma

+358 40 757 0971

tiina.luoma@kinno.fi