Tapahtuman oletuskuva

Asiakassegmentoinnin valmennuskokonaisuus elintarvikealan yrityksille

18.10.2024 13:00

Pääosin verkkototeutus, yksi lähitapaaminen Kohoa Synergiakeskuksessa

Loistava vientituote, mutta kuinka saada kohdemarkkina kiinnostumaan?

Asiakassegmentoinnin valmennuskokonaisuus elintarvikealan yrityksille, tervetuloa mukaan!

Valmennuksessa yrityksillä on mahdollisuus oppia ja saada tukea omien tuotteidensa asiakassegmentointiin. Valmennuksen toteutuksesta vastaa ruotsalainen asiantuntijayritys The Scaling School, joka on valmentanut satoja tiimejä kasvupolulle. Kouluttajina toimivat DI Maria Horelli-Rosenlew ja elintarvikealan asiantuntija Niina Hietalahti

Valmennus koostuu kolmesta verkkotapaamisesta ja yhdestä kasvokkain järjestettävästä sparraustilaisuudesta. Valmennus toteutetaan yritysten käyttöön suunniteltuja digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Valmennuskielet ovat suomi ja englanti.

Ennen varsinaisen valmennuskokonaisuuden alkua järjestetään verkkototeutuksena kaikille valmennuksesta kiinnostuneille Meet & Greet -info 18.10. klo 13 - 14, jossa valmentajat ja yritykset esittäytyvät. Valmennukseen voi osallistua 1-3 henkilöä / yritys. Jokainen ohjelmaan osallistuva yritys saa käyttöönsä digitaalisen työkalun ja alustan, jossa asiakassegmentoinnin suunnittelutyö tapahtuu tiimityönä. Näistä työkaluista kuulet lisää jo infossa.

Ilmoittaudu 18.10. verkossa järjestettävään Meet & Greet -infoon 17.10. mennessä tästä.

 

Valmennuksen aikataulu

  • Meet & Greet -tapaaminen perjantaina 18.10. klo 13-14, verkkototeutus 
  • Business Hackathon tiistaina 29.10. klo 13-17, verkkototeutus
  • Work Session 1 torstaina 7.11. klo 11-13, verkkototeutus
  • Work Session 2 torstaina 14.11. klo 11-13, verkkototeutus 
  • Kasvokkain toteutettava sparraustilaisuus Progress Check perjantaina 22.11. klo 14-16 Kohoa Synergiakeskuksessa (os. Kauppalankatu 13, Kouvola)

 

Hae mukaan asiakassegmentoinnin valmennukseen 28.10.2024 mennessä tästä.

 

Lisätietoja:
Noora Juvonen, asiantuntija
p. 040 661 6491, noora.juvonen@kinno.fi

*** ***

Teemme työtä mahdollistaaksemme seudun elintarvikealan yritysten kannattavan toiminnan ja kasvun.Vahvistamme alueellista kilpailukykyä ja houkuttelevuutta muun muassa koulutusten ja myynnin edistämisen keinoin. Asiakassegmentoinnin valmennus elintarvikealan yrityksille Kymenlaaksossa on osa KEKE Kymenlaakson elintarvikesektorin kestävä kehitysloikka -hanketta. Hanke on EU:n osarahoittama. Lue lisää täältä.

liittologo-ja-eu.png

 

Ajankohta

Alkaa:   18.10.2024 13:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Pääosin verkkototeutus, yksi lähitapaaminen Kohoa Synergiakeskuksessa

Kauppalankatu 13
45100 Kouvola

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet